Измена и дополнување на резултатите од Конкурсот за доделување на студентски стипендии за академската 2020/2021 година

mon.jpg

Измена и дополнување на резултатите од Конкурсот за доделување на студентски стипендии за академската 2020/2021 година

Прва група

Договор за стипендија

Втора група – добитници врз основа на остварен успех 

Договор за стипендија

Втора група – добитници на стипендија запишани на ИТ студиски програми на државни универзитети

Договор за стипендија

Трета група

Договор за стипендија

Трета група – математика

Договор за стипендија

Трета грипа – физика

Договор за стипендија

Трета група – хемија

Договор за стипендија

Извор: МОН

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail