dba5004ee64b17966dbe599a52e8ec5d5d92de09.jpg

Интернатионал Фреш Фоод Доо, е компанија која се занимава со производство, трговија и услуги. Таа е водечка компанија во синџирот на конзервација, преработка и производство на произвводи од месо на живина.

Нашата компанија објавува КОНКУРС за подготовка на:

 • Дизајн на логото на компанијата
 • Дизајнирање на брендот за производот
 • Изработка на корпоративен идентитет
 • Дизајн на меморандум, визит-карта и пликови
 • Веб Страница
 • Дизајн за рекламен материјал на компанијата

Место: Тетово

 • Сите кандидати или компании кои имат знаење и искуство во подготовката на логото и брендирањето на компанијата можат да учествуват на конкурсот.

Начин на аплицирање:

 • Сите заинтересирани можат да аплицират со испраќање CV и понуди,  на        е-пошта: [email protected] со предмет на е-пошта Аплицирање за изработка на логото и брендирање на компанија.
 • Кандидатите / Компаниите кои ќе конкурират, врз основа на нивните референци и CV-ја, како и доставени понуди, ќе бидат избрани како 5 најдобри компании или кандидати.
 • Од овие 5 избрани компании / кандидати, секој треба да подготви по едно лого со кое ќе конкурира, при што нашата компанија ќе ги рангира добиените пријави со што првото место ќе добие 1000 евра, второто место 500 евра и третото место 250 евра.
 • Со компанијата / кандидатот што ќе освои прво место, ќе склучиме договор за соработка во областа на маркетингот.
 • Конкурсот е отворен 10 дена, од денот на објавувањето.
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail