Известување за продолжување на рокот за аплицирање на Фулбрајт програмата за постдокторски студии

Izvestuvanje-za-prodolzuvanje-na-rokot-za-apliciranje-na-Fulbrajt-programata-za-postdoktorski-studii.jpg

Известување за продолжување на рокот за аплицирање на Фулбрајт програмата за постдокторски студии

Фулбрајт меѓународната образовна програма за размена, организирана од страна на Соединетите Американски Држави го продолжува рокот за аплицирање за кандидати на пост-докторски студии до 20.11.2020. 

Повеќе инфо на:https://mk.usembassy.gov/fulbright-program-competition-for-the-2021-2022-academic-year-is-now-open/

Извор: УКЛО

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail