Java Програмери

accent.gif

Потребни кавалификации:

  • Завршено соодветно високо образование
  • Потребни познавања: Java, Java Servlet, HTML5/CSS3, JavaScript, MySQL, jQuery
  • Основни познавања: Jasper, Swing, Bootstrap, Java Spring, Hybernate
  • Пожелни познавања: Android SDK, C# WinCE, Python, Qt.
  • Пожелно искуство со програмирање на ERP апликации
  • Сериозност, потрага по константно подобрување
  • Желба за работа  во интер-дисциплинарно окружување

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на [email protected] со назнака за која позиција аплицирате

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање

Рок за пријавување 23.04.2017.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail