Јавен повик за учество во проектот Практиканство 3.5 во Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје

prakticka-rabota-vo-sparkasse-makedonija.gif

Во соработка со Агенцијата за вработување, „Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје” учествува во проектот Практикантство 3.5, со што се овозможува стекнување практично знаење и вештини на млади лица во времетраење од 6 месеци.

Условите за аплицирање се:

  • дипломирани економисти, правници и ИТ-инженери;
  • до 34-годишна возраст;,
  • без работно искуство;
  • без претходно учество во проект на АВРМ за обуки или практикантство

На активенот оглас, можете да аплицирате на hr@sparkasse.mk со тоа што ќе ја доставите вашата кратка биографија и мотивационо писмо.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail