Конкурс за доделување на стипендија Тома Фила

uklo-logo-250-1.png

Врз основа на членовите 4 и 5 од Статутот на Фондацијата Тома Фила и врз  основа на Одлуката на Одборот на Фондацијата бр.02-6/1 од 29.03.2022 година, Фондацијата Тома Фила ОБЈАВУВА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА<

Повеќе инфо тука.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail