КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

uklo-bitola.jpg

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

Фондацијата Тома Фила доделува стипендија на еден студент на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, Правен факултет – Кичево, дисперзирани студии во Битола, на втор циклус студии, со постојана адреса на живеење во Општина Битола.

Студентот мора да исполнува одредени услови за да ја добие стипендијата.

Условите и потребната документација за аплицирање можете да ги видите на следниот линк.

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail