Конкурс за учество во финансирање проекти за манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ во 2022 година

Vektor_Logo_MKultura-09-1-1170x680-1.png

Конкурс за учество во финансирање проекти за манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ во 2022 година

Пријава за проект за манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ за 2022 година

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail