Конкурс за уписи

utms-1.jpg

УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ ВО СКОПЈЕ
ОБЈАВУВА
К О Н К У Р С

за запишување студенти на прв циклус универзитетски додипломски студии и втор циклус универзитетски (магистерски) студии на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, во академската 2018/2019 година
на македонски и англиски јазик на следните факултети:

ФАКУЛТЕТ ЗА ИНФОРМАТИКА
ФАКУЛТЕТ ЗА ТУРИЗАМ
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ МЕНАЏМЕНТ
ФАКУЛТЕТ ЗА ПРЕТПРИЕМАЧКИ БИЗНИС
ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!

Детални информации на: https://utms.edu.mk/upisi/konkurs

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail