Корисниците ПРИЈАТНО ШОКИРАНИ од новото изненадување на Вибер!

149128827753224-2-1.jpg

Вибер 6.8 доби опција да ги збогати фотките кои ги испраќате во пораките и така на нив да залепите стигкер. со таа нова верзија на апликациите доби и посебен пакет од овие налепници со разни ефекти.

Новата опција на корисниците овозможува нов и забавен начин на делење на своите омилени Вибер стикери. Таа ќе им овозможи на корисниците на Вибер да креативно разменат фотки со додавање на било кој стикер од било кој пакет кој ќе го превземат.

Ажурирањето на популарната апликација за допишување исто така вклучува целосно нов пакет на стикер, кој пособено е осмислен за опцијата „Стикери на фотките“, а кои содржи предмети како што се шешири, очила, брада и други цртежи.

Foto: Promo

Со Виберовите корисниците кои ширум светот делат повеќе од 40 милијарди стикери одбрани меѓу повеќе од 32.0000 на располагање во вид на трговски налепници, Виберовите налепници се познати како едни од најголемите и најразовидни збирки достпани во просторот за размена на пораки денеска.

Оваа нова опација ќе направи уште поинтересна, позабавна визуелна содржителна порака, кобинација од фотки и стикери, кои веќе се втор и трет најпопуларен вид на пораки на Вибер – по текстуалните.

Погледнете го видеото:

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail