kouzon.jpg

Корпорацијата „Коузон“ која е најголем вработувач во Југоисточна Европа,преку студентските програми доби уште едно меѓунродно признание.

– КОУЗОН – НОСИТЕЛ НА УШТЕ ЕДНО ПРИЗНАНИЕ
ПОСВЕТЕНОСТА И КВАЛИТЕТОТ НА УСЛУГИТЕ НИ ДОНЕСЕ СЕРТИФИКАТ ЗА „ КОРЕКТНА ФИРМА “ -2018

Кога стремежот и посветеноста кон квалитетна услуга ќе се спојат со максималниот професионален однос, тогаш несомнено резултатите во работењето на една компанија ќе дојдат до израз и ќе бидат оценети позитивно. Токму овие фактори се основен предуслов кој нашата компанија ја вброи во компаниите кои се стекнаа со европскиот сертификат за КВАЛИТЕТ НА УСЛУГИТЕ .

Нашето признание се однесува на еден дел од нашата активност која е поврзана со МЛАДИНСКИ И СТУДЕНТСКИ ПРОГРАМИ за времено вработување во странство. Овој сегмент од работењето на Коузон е еден од носечките на нашето корпоративно работење.

Во име на сите колеги од Коузон , има благодариме на сите оние кои не предложија, поддржаа и избраа за Коректна фирма . Единствено ни останува да ветиме дека и во иднина Коузон ќе биде максимално посветена компанија кон квалитет на услугите и секако отварање на многу нови можности за нашите клиенти .
Со почит

Коузон Корпорација

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail