Летна школа – биди банкар

Letna-shkola-bidi-bankar.png

Летна школа - биди банкар

КРЕДО Центарот при Универзитетот „Св. Климент Oхридски“-Битола во соработка со Охридска банка – Societe Generale Group, ги мотивира сите студенти кои се во завршна година на ПРВ циклус студии или студенти на ВТОР циклус студии, да аплицираат за учество на летната школа  „БИДИ БАНКАР“.

Летната школа ќе се реализира во Охрид во периодот од 01 до 27 Јули 2018 година  во Охрид.

Концептот на летната школа е интерактивен со практични и тематски предавања, работилници, обуки за меки вештини и многу други активности кои ќе им помогнат на младите потенцијални кадри да се стекнат со професионално искуство и да го развијат својот потенцијал за понатамошен работен ангажман.

Вашите CV-а, доставете ги на следната адреса: [email protected] најдоцна до 27.05.2018 година.

Трошоците за храна и престој се покриени од страна на организаторот.

Повеќе информации на следниот линк:

http://www.ohridskabanka.mk/bidibankar.nspx

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail