ЛЕТНА СТУДЕНТСКА РАБОТА НА КОУЗОН – И КРЕДИТИРАЊЕ НА СТУДЕНТСКОТО ПАТУВАЊЕ преку СТОПАНСКА БАНКА А.Д – Скопје

krediti-stb1.jpg

Почитувани Студенти ,

ИМАМЕ ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА ВАС ДА ДОЈДЕТЕ И ДА ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА НАЈНОВИТЕ КРЕДИТНИ МОЖНОСТИ кои во соработка со Стопанска Банка А.Д – Скопје Ви ги ставаме на располагање за ВАШЕ МОЖНО ПАТУВАЊЕ КОН АМЕРИКАНСКИОТ КОНТИНЕНТ.

Со цел да им овозможиме на поголем број студенти од Македонија да бидат дел од најдобрата програма за летна студентска работа и патување , традиционално остваруваме соработка со Стопанска Банка – А.Д Скопје.

Имено , од 21 до 25 Јануари , во канцелариите на „КОУЗОН “ во Скопје , Штип , Прилеп и Кавадарци ќе има представник на Стопанска Банка , со кој Вие студентите или Вашите родители , ќе можете на лице место да се запознаете со можностите за добивање на кредит со повластени услови на користење.

СЕКОЈА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЖИВОТОТ СЕ ИСПЛАТИ.
Ако учеството во програмата Work & Travel America , представува Ваша семејна инвестиција , бидете убедени дека истата ќе Ви се исплати многу кратно.
Патувањето кон Америка е извонредна можност да се стекнете со многу нови квалификации , многу нови пријателства , многу нови спомени. Сето тоа е само дел од она што ќе имате можност да го добиете преку ИНВЕСТИЦИЈАТА – патување кон Америка и престој од 4 месеци во летниот период на годинава што почна .

ВЕ покануваме да не контактирате преку е-маил [email protected] или на телефон 078 45 44 26 и секако да дојдете во нашите канцеларии на разговор за овие СТУДЕНТСКИ БЕНЕФИТИ од Стопанска банка – А.Д Скопје.

КОУЗОН ВИ НУДИ голем избор на работни понуди . Истите можете да ги најдете на www.workandtravel.mk . Ве очекуваме во КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС – МАКЕДОНИЈА

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail