М-НАВ вработува советник без работно искуство за плата од 670 евра

m-nav-696x343.jpg

Македонска навигација (М-НАВ) ќе вработи советник за односи со јавност. Кандидатот не треба да има работно искуство, а ќе добие плата од 41.273 денари.

https://studenti.mk/konkursi-2018-2019/

Кандидатот, кој според огласот ќе биде вработен на неопределено време, покрај општите услови предвидени со закон треба да ги исполнува посебните услови кои предвидуваат да има завршено I циклус на студии Универзитетски студии минимум 180 ЕКТС и да има други професионални квалификации, способности и вештини, лични квалитети, a особено познавање на англиски јазик и работа на компјутер.

Кандидатот покрај пријавата за вработување и кратката биографија (CV), потребно е за исполнување на општите услови да ги достави следните документи:
-извод од матична книга на родените;
-уверение за државјанство;
-потврда од казнена евиденција издадена од надлежен суд;
-уверение од кривична евиденција издадена од надлежен суд

 За работното место е предвидена нето плата од 41.273 денари.

Огласот е активен до 23 март, а изборот на кандидатот треба да биде извршен три дена по завршување на огласот. Огласот е објавен на 12 март.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail
Top