Мајорел вработува специјалист за корисничка поддршка

MicrosoftTeams-image-10.png

КОИ СМЕ НИЕ:

Majorel обезбедува корисничко искуство и задоволство во име на некои од најпочитуваните светски брендови. Обезбедува корисничка поддршка за бизнис клиенти, како и дигитални решенија во различни индустрии.

 • 400+ бизнис клиенти глобално
 • 36+ држави
 • 12+ години просечно партнерство со бизнис клиентите
 • 69.000 вработени глобално

Развивме уникатна компаниска култура каде што ќе се чувствувате згрижени, поддржани, слушнати и ангажирани во компанијата уште од првиот ден. Нудиме динамично работно место засновано на почит и меѓусебна доверба, каде што секој има глас и има удел во одлучувањето. Сега сме во Македонија со нашите сосема нови канцеларии и нов тим од професионалци.

Придружи ни се и биди дел од нашиот нов Мајорел тим во Македонија! Стани наш

Специјалист за корисничка поддршка
За работната позиција и обврски 

 • Обезбедување висококвалитетна корисничка поддршка за нашите бизнис клиенти преку телефон, е-пошта и разговор
 • Работа со инфомрации и решавање на барања, поплаки на корисникот
 • Обезбедување решенија и предлози за бизнис клиентот да ја одржи ефикасноста во работните текови и да поттикне висок CSAT
 • Внесување и управување со податоци во различни алатки и апликации
 • Учество во сесии за дообука и евалуација на квалитетот
 • Заштита на лични информации, деловни информации поврзани со корисникот, бизнис клиентот и работодавачот
 • Навремено информирање за можните ризици, инциденти кои влијаат на нормалниот работен тек и обработката на податоците

Барања за работната позиција

 • Пријателски однос кон корисниците
 • Германски јазик на одлично ниво + многу добро познавање на англискиот јазик
 • Добри комуникациски и вештини за самоизразување
 • Пријателски тон на гласот
 • Искуството ќе се смета за плус

​Што нудиме

 • 46.271,00 МКД месечна нето плата
 • + атрактивен бонус за постигнати резултати (по 1-ви месец платен тренинг)
 • Целосно платен тренинг
 • 18.500,00 МКД бруто – бонус за добредојде
 • 24.600,00 ден надомест за годишен одмор
 • Бонус за препорака
 • 22 дена одмор
 • Приватно здравствено осигурување
 • Програми и обуки за развој на кариера
 • Програма за благосостојба (како што се: Спортски и настани за благосостојба и активности за добросостојба)
 • Договор на неопределено работно време со 4 месеци пробен период
 • Меѓународна и мултикултурна работна средина
 • Простор за релаксација и забава
 • Можност за скратено работно време
Веќе го создадовме нашиот прв тим во Македонија и продолжуваме понатаму со проширување на тимот во Мајорел. Пријавете се овде (ЛИНК) или преку е-маил: [email protected] и веднаш ќе стапиме во контакт со вас.
НАШИОТ НОВ ТИМ ВО МАЈОРЕЛ МАКЕДОНИЈА ВЕ ОЧЕКУВА ДА ВЕ ПОДДРЖИ ДА БИДЕТЕ УСПЕШНИ, ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ДОБРО И РАСТЕТЕ!
ПРИДРУЖИ НИ СЕ!
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail