Македонец од Америка вработува македонски студенти

skara-1.jpg

МАКЕДОНЕЦ ОД АМЕРИКА – ВРАБОТУВА МАКЕДОНСКИ СТУДЕНТИ
B-Lux Grill and Bar, Wisconsin Dells, WI
ЗА ПРВ ПАТ во Work and Travel програмата , Американец од Македонско потекло изјави спремност

Оваа работна понуда е отворена за аплицирање до 22 Февруари, 2017

КАДЕ Е РАБОТНАТА ПОНУДА ?
Во Wisconsin Dells ,главниот град на забавните паркови.

ШТО Е РАБОТНАТА ПОНУДА ?
Работната понуда е во B-Lux Grill and Bar е еден од најдобрите ресторани во градот.

На Вас останува да аплицирате за една од следниве работни позици : server, busser, host и kitchen staff.

ВАЖНО : Работодавецот обезбедува сместување за само $90 неделно.

ЗАШТО ДА ЈА ИЗБЕРЕТЕ ОВАА ПОНУДА ?
Има многу предности животот и работата во Висконсин Десл од кои следниве се секако најатрактивни :

1. Оваа работна понуда е само 2 часа од Чикаго.
2. Градот е познат како град со најмногу водени паркови во цела Америка и како The WATERPARK Capital of the World
3. Градот изобилува со забавни содржини
4. Прекрасна природа и природни реткости
или повеќе од 100 атракции http://www.wisdells.com/wisconsin-dells-things-to-do.htm

Не ја пропуштајте оваа понуда и аплицирајте, додека сеуште има слободни места!
info@kouzon.com.mk www.workandtravel.com

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail