Македонски Телеком со нова Magenta 1 за сите

Magenta-1.png

Македонски Телеком воведе нова Magenta 1, флексибилна понуда сонајдобриот избор на услуги за сите. Во понудата се вклучени повеќе комбинации кои корисниците можат сами да ги изберат преку интерактивната веб страница достапна за сите видови екрани, а со секоја комбинација следуваат дополнителни можности и поволности.

Новата Magenta 1 вклучува повеќе мобилен интернет во домашна мрежа и 1 GB мобилен интернет во роаминг во речиси сите земји во светот, цело лето. Промотивно корисниците добиваати бонус од 16 000 денари за нов телевизор или смартфон.

Со MaxTV Go можат да се следат омилените домашни и странски ТВ канали од каде било и преку кој било уред на кој има интернет. Новата Magenta 1 нуди и врвна онлајн заштитаза децатапри користење на интернетсоKaspersky Safe Kids, како и можност за подобарWi-Fiсигнал во домот со Speed port Plus рутер.

Со новата Magenta 1, Македонски Телеком прави поедноставен продукт,со можност за повеќе комбинации согласно потребите на корисникот,со што им овозможува на сите да бидат дел од големото Magenta 1 семејство.

Интернет пристапот е неодвоив дел од секојневието денес, затоа Македонски Телеком постојано вложува во мрежатаза да овозможи поврзаност со можностите на технологијата во дигиталното време и комуникација секаде и за сите.Со новата Magenta

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail