Манифестација „Учителите го менуваат светот“

o-SPANISH-TEACHER-facebook.jpg

Teacher helping students in classroom

Во организација на Факултетот за образовни науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, денеска ќе се одржи манифестацијата  „Учителите го менуваат светот“, на која со свои говори ќе настапат студенти, учители и професори.

На манифестацијата, која ќе се одржи во Мултимедијалниот центар на УГД, со свои говори ќе настапат Решат Аметовски, студент на Педагошкиот факултет „Св.Климент Охридски“ – Скопје, Моника Налчевска, студентка на англиски јазик и книжевност на Педагошкиот факултет – Битола, Ана Јаневска, студентка на Институтот за педагогија при Филозофскиот факултет – Скопје, Билјана Димковска и Николина Атанасовска, студентки на постдипломски студии на ФОН при УГД – Штип, Александар Тренчевски, професор во Гимназија „Славчо Стојменски“ – Штип, Јованка Кокошкарова, учителка во ОУ „Ванчо Прке“ – Штип и Театарското студио „Гаврилов“.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail