МАШИНСКИ/ЕЛЕКТРО ИНЖИНЕР

termalift.jpg

ТЕРМАЛИФТ, водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи, резервни делови, персонални и товарни лифтови, има потреба да вработи:

МАШИНСКИ/ЕЛЕКТРО ИНЖИНЕР

Задачи:

 • Посета на објекти во изградба и земање податоци од возни окна
 • Организирање на работа и процеси за монтажи
 • Изготвување и Задавање на задачи на монтери
 • Контрола на задачите и процесите
 • Одржување на ред и контрола на работата
 • Асистирање и помош на вработените
 • Комуникација и мотивација на вработените
 • Комуникација и соработување со добавувачите
 • Изнаоѓање решенија за сложени проблеми
 • Изготвување на прегледни и графички средени извештаи и невно презентирање кај надредените
 • Воведување на нови процеси и стратегии за подобрување на работата во работилница и вработенитеПоставеност во организација:
  • Директно одговара на Менаџерот за лифтови
  • Раководи со тим од 10 луѓе (Монтери, Електричари, Бравари)

   

  Знаења:
  • Лифтови и платформи со нивни компоненти (Механика, Хидраулика, Електрика и сл.)
  • Менаџирање и контролирање на вработени (подредени)

  Вештини:

  ·          Англиски јазиk

  ·          Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook)

  ·          Project Manager

  ·          Auto CAD

  ·          Corel

   

  Потребно:
  • Искуство во областа на монтажа, сервисирање и организирање од минимум 3 години.
  • Moжност за вработување и без искуство, но платата ке биде намалена за 40% додека комлетно не се обучи    вработениот
  • Високо развиени oрганизациони, комуникациски и лидерски способности
  • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
  • Спремност за превземање на одговорност
  • Тимска работа
  • Пожелно работно искуство во менаџирање во слични идустриски гранки или
  • Возачка дозвола – Б категорија

  Компанијата нуди:

 • Плата од 24.500 до 30.800 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Платата можно е да биде и повисока од 30.800 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Неопределено вработување со почетен пробен период.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Платени патни трошкови.
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.
 • Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации

  СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

   

  Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • ТЕРМАЛИФТ Куманово е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

   

  Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk

 • Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМА да бидат разгледани!
 • Компанијата се наоѓа во Куманово
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок и сабота од 8:30 до 15:00
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail