МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ИЗВЕДБА

ozon.jpg

Oгласуваме слободно работно место на позицијата: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ИЗВЕДБА.

Озон има потреба од машински инженер, кој ќе му се придружи на нашиот тим за во Скопје. Кандидатот ќе биде одговорен за изведба на машински инсталации поврзани со системите за климатизација, ладење, греење и вентилација.

Потребни познавања:

  • Кандидатот е пожелно да поседува претходно работно искуство, лиценца Б или А за изведба
  • Завршено Високо образование
  • Познавање англиски јазик
  • Солидно познавање на програми за 2Д и 3Д цртање
  • Познавање на основни програми за работа на компјутер
  • Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: [email protected]

 

Озон на избраниот кандидат му нуди редовни примања, обука, награди за квалитетно извршување на работните задачи.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail