Машински инженер

tuv-nord.png

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ Скопје, претставништво на реномираното сертификационо тело TÜV NORD Cert од Германија, има потреба од вработување за постојано работно место на машински инженер.

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование – дипломиран машински инженер
 • Претходно работно искуство минимум 4 години во струка поврзана со образованието
 • Одлично познавање на MS Office пакетот
 • Одлично познавање на англиски јазик (говорен и пишан)
 • Ќе се смета за предност доколку кандидатот поседува IRCA сертификат за завршенa 5 дневна обука за ISO 9001 или за OHSAS 18001 меѓународен стандард
 • Ќе се смета за предност доколку кандидатот поседува искуство во извршување на техничка инспекција, инспекција на садови под притисок и заварување
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Високи комуникациски способности

Одговорност и задачи:

 • Извршување на сертификациски проверки (аудити) и технички иснпекции во согласност со меѓунардоните стандардите, со претходна обука обезбедена од стручни лица на TÜV NORD Cert
 • Подготвување на извештаи во согласност со TÜV NORD Cert Стандардите, со претходна обука од страна на стручни лица од TÜV NORD Cert
 • Одржување на состаноци со клиенти

Почетна плата:

 • 36.000 денари НЕТО.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават на e-mail: кратка биографија на англиски јазик (Europass form C.V.) најдоцна до 23.04.2017 год. на следната e-mail адреса: [email protected]

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail