MЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ / ДИПЛ. ИНЖЕНЕР ПО БИОЛОГИЈА/ХЕМИЈА

MEDICINSKI-LABORANT-DIPL.-INZENER-PO-BIOLOGIJAHEMIJA.jpg

MЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ / ДИПЛ. ИНЖЕНЕР ПО БИОЛОГИЈА/ХЕМИЈА

Дијагностика Фармахем – специјалистичка биохемиска лабораторија – Скопје

има потреба од:

  • Mедицински лаборант / дипл. инженер по биологија/хемија  (1 позиција)

Барања за позицијата:

– Завршено средно-медицинско образование (медицински лаборант со положен стручен испит) и/или високо образование: ПМФ (Инст. Биологија или Хемија);

– Работно искуство во биохемиска лабораторија (минимум 3 години): земање материјал за анлиза и лабораториски испитувања од областа на хематологијата, биохемијата и имунологијата;

– Одлично познавање на Microsoft Office и англиски јазик (пишување и зборување);

–  Способност за тимска работа и извршување повеќе работни задачи истовремено, иницијативност, логичко размислување, комуникативност;

–  Поседување Б возачка дозвола.

Работни задачи:

Земање материјал за анализа, прием на пациенти и лабораториски испитувања од областa на хематологијата, биохемијата и имунологијата.

Позицијата е на шест месеци, со можност за продолжување.

Нудиме:

  • атрактивна и динамична работа;
  • можност за надградба на професионален план;
  • одлични услови за работа.

Позицијата е со седиште во Скопје. Работно време од 40 часа неделно.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [email protected] најдоцна до 15.09.2015.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју и проверка на знаењата.

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail