МФС: Летна школа за авијација

masinski-fakultet.jpg
Центарот за обука на пилоти и Министерството за одбрана организираат Летна школа за авијација од 20.06 (Вторник) до 23.06.2016 (Петок) во Центарот за обука на пилоти на аеродром Петровец (предлог програма, постер).
За сите пријавени студенти обезбеден е бесплатен превоз до аеродром Петровец. Министерството за одбрана ги стави на располагање и користење сите свои меѓуградски линии до аеродром Петровец.
Пријавувањето за школата е на емаил на [email protected]. Во пријавата студентите треба да ни ги испратат следниве информации:
Име и Презиме
Емаил
Датум на раѓање
Број на лична карта
Број на индекс
Факултет
Отсек
Студиска година
Запишан семестар
Телефон за контакт
Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail