МИКРОСАМ – ИНЖЕНЕРСКИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

MIKROSAM-INZENERSKI-RABOTNI-POZICII.jpg

МИКРОСАМ - ИНЖЕНЕРСКИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Микросам e светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали. Моментално имаме потреба од нови инженерски таленти.

Отворени се 14 инженерски работни позиции за:

 Софтвер инженери

 Машински и Електро инженери,

 ИТ администратори и асистенти

Инженерскиот тим на Микросам 30 години со ред успешно дизајнира и произведува софтвер, електро и машински делови за автоматско управување на нашите роботски и ЦНЦ машини. Нашите клиенти се светски познати брендови во авио индустрија, одбрана, вселенски агенции, енергетски и автомобилски фирми. Нашите машини се распространети во над 40 земји.

Ова ви е одлична шанса да работите за еден од врвните и иновативни Македонски фирми. Повеќе детали за позициите на следните линкови:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/Ra…/397617/Programer-Prilep/

https://www.vrabotuvanje.com.mk/…/397618/IT-Asistent-Prilep/

https://www.vrabotuvanje.com.mk/…/Mashinski-inzhener-Prilep/

https://www.vrabotuvanje.com.mk/…/…/Elektro-inzhener-Prilep/

 

За дополнителни информации ви стоиме на располагање.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/Profil-na-Rabotodavatel/275/

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail