Можност за работа на Бахамите

bahami.jpg

Педесеет и пет млади од Македонија, преку компнијата „Коузон“  беа избрани да бидат дел од новоформираниот тим на „Fire Watch специјалисти“. Тие станаа дел од интернационалната екупа која е ангажирана од „Norwegian Cruise Line“ за реконструкција на еден од нивните бродови.

 

И оваа активност се изведува на Бахамските острови ( Feeport city ) како и предходната која беше многу успешно реализирана во втората половина на месец Јануари оваа година.

 

Оваа ретка и пред се ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ им дава привилегија на овие млади , секои две недели да патуваат од Македонија , преку Мајами – до Бахамските острови.

 

Работното ангажирање за нив не е тешко но е одговорно. Тие , нашите македонски „Fire Watchers“ кандидати ќе бидат одговорни за безбедноста на бродот додека се реновира.

 

 

Оваа група од 55 лица , ќе биде надополнета со уште 11 нови кандидати и сите тие ќе заминат на работно ангажирање на 9 Март . Новиот проект ке трае до 30 март.

Доколку некој од Вaс сака да аплицира за ова работно ангажирање преку Коузон , а во меѓувреме имате Б1/Б2 Америчка виза , среќни би биле доколку ни го испратите Вашето CV на info@kouzon.com.mk или аплицирајте на следнава форма:

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail