2222222.jpg

Во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р Державин“ и Македонски полициски синдикат.

Договорот го потпишаа Д-р Јордан Ѓорчев, Претседател на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Г-дин Златко Цветковски, претседател на Македонски полициски синдикат.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail