61427757_2585554144788649_3018481437713104896_n.jpg

На ден 31.05.2019 година, петок, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ Свети Николе – Битола, претставуван од проф. д-р Ленче Петреска, ректор и Македонско здружение за маркетинг „МАРКЕТИНГ“ – Скопје, претставувано од проф. д-р Алекса Стаменковски, претседател, потпишаа меморандум за соработка.

Со овој Меморандум се утврдува рамката во која се реализира соработката меѓу потписниците за работи од заеднички интерес.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail