Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Свети Николе и Битола

Nad-350-diplomci-i-magistri-gi-dobija-svoite-diplomi-na-svecheni-manifestacii-vo-Sveti-Nikole-i-Bitola.jpg

Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Свети Николе и Битола

На 23-ти мај во Битола и 24-ти мај во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Душан Николовски, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено доделени дипломите од прв и втор циклус на студии на петте факултети при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Ова е десеттата генерација дипломци на Меѓународниот Славјански Универзитет, а четврта генерација на магистри.

Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ постои веќе 14 години, располага со два кампуси во Свети Николе и Битола и е втор дом на повеќе од 2000 студенти.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail