Најава за ексклузивно предавање на м-р Дејан Немчиќ на 6-тата Седница на Собрание на Здружението на професори по географија на Македонија „ПРОФ. Д-Р ЉУБЕ МИЛЕНКОВСКИ“ – Скопје

Najava-za-ekskluzivno-predavanje-na-m-r-Dejan-Nemchikj-na-6-tata-Sednica-na-Sobranie-na-Zdruzenieto-na-profesori-po-geografija-na-Makedonija-PROF.-D-R-LJUBE-MILENKOVSKI-Skopje.jpg

На 05.05.2018 година во 10:00 часот во рамките на одржувањето на 6-тата Седница на Собрание на Здружението на професори по географија на Македонија „ПРОФ. Д-Р ЉУБЕ МИЛЕНКОВСКИ“ – Скопје, на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, најдобриот професор по Географија на Балканот, м-р Дејан Немчиќ, ќе одржи предавање пред учениците и професорите по географија.

Предавањето ќе биде на тема: „Примена на дигиталните алатки во процесот на учење на часовите по Географија”.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail