1-Large-1.jpg

По повод Меѓународниот ден на студентите, 17-ти Ноември, од денес Библиотеката на Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе ја краси големата „елка на знаење“.

Новогодишната елка, создадена од неколку илјади книги ќе биде во Универзитетската библиотека сè до почетокот на идната година.

Извор: https://msu.edu.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail