Неколку причини зошто токму сега треба да уплатите за летување

letuvane.jpg

Додека кај нас зимата е во полн ек, мошне е добро доколку уште отсега уплатиле за летување, бидејќи раниот букинг има многу предности.

Следуваат неколку предности кои ви ги нуди раниот букинг:

– Цените на лените аранжмани сега се значително пониско, отколку на почетокот на сезоната.

– Речиси сите агенции одобруваат плаќање на рати и до датумот на тргнувањето можетев се да платите.

– Со парите што ги издвојувате за ратата, можете на време да почнете да штедите и за останатите трошоци.

– Доколу одберете аранжман пред сезоната или по неа во септември на пример, можете да летувате за „малку пари“, бидејќи тие аранжмани се претежно евтини.

Раниот букинг има и свои мани, а најголемата е тоа што може да ви искрсне нешто и да ве оневозможи да отпатувате во терминот, за кој сте уплатиле. Затоа задолжително прашајте во туристичката агенција во која сте уплатиле, какви се условите за откажување на патувањето или евентуално за негово поместување.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail