НЕУРОМЕДИКА ВРАБОТУВА 4 ДОКТОРИ СПЕЦИЈАЛИСТИ

neudomedka.jpg

НЕУРОМЕДИКА, Првата приватна поликлиника во Р. Македонија која успешно работи веќе 25 години, објавува оглас за следниве работни позиции:

1. Специјалист по Офталмологија

2. Специјалист по Интерна медицина

3. Специјалист по Физикална медицина

4. Специјалист по Гинекологија

Потребни квалификации:

 • Медицински факултет
 • Завршена специјализација во одредената специјалност
 • Претходно работно искуство
 • Положен државен стручен испит
 • Лиценца за работа
 • Познавање на англиски јазик и компјутери

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудуме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Кандидатите потребно е да го достават своето CV (кратка биографија на македонски јазик со фотографија), на e – mail kariera@neuromedica.com.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail