Нов поглед кон иднината на дигиталните комуникации

allweb-img.png

Како ќе изгледаат дигиталните комуникации утре? Какви трансформации треба да направат компаниите за да фатат чекор со технологијата и новите навики на нивните корисници? Потребни ли се промени за да опстанат брендовите? Ова се дел од прашањата кои ќе бидат одговорени во рамки на единствената конференција за дигитални комуникации кај нас, AllWeb.

Осма година по ред, на 15 ноември во Скопје ќе се соберат експерти за дигитална трансформација, маркетинг и комуникации за со домашната публика да ги споделат своите искуства, знаења и научени лекции во оваа област.

„AllWebи оваа година ќе понуди листа на нови говорници со богато искуство на работа со различни брендови. Од предводници на промените во корпоративната култура во големи и познати компании, до ‘пирати’ подготвени да напишат нови правила за да опстанат во дигиталниот вртлог. Изборот го правиме многу внимателно, за да понудиме по нешто многу вредно за секој посетител“- вели Дарко Булдиоски, директор на програма на AllWeb.

На конференцијата се очекува учество на околу 300 претставници на високите одлучувачки структури во различни компании, маркетинг и професионалци за односи со јавноста, претприемачи. Дел од говорниците на сцената се ДаниелеФиандака- ко-сопственик во Утопија, АлексБаркер- од Be More Pirate, Маја Јованчевиќ- SEO експерт и тим лидер во GamingInnovation и др. Сите информации за содржината на конференцијата и говорниците редовно се дополнуваат на allweb.mk, каде што можат да се набават и влезниците за настанот.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail