НОВИ 2 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО

NOVI-2-STIPENDII-ZA-STUDENTITE-NA-UKLO.png

MOPGA стипендии за студенти на докторски студии и за пост-докторски истражувања

Во рамките на веќе воспоставената успешна соработка помеѓу компанијата Кромберг и Шуберт Македонија ДОО Битола и Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола која се реализира преку Центарот за кариера, алумни и доживотно учење, дополнително се отвара повик за доделување на уште 2 нови стипендии за студентите на Техничкиот факултет-Битола запишани од прва до четврта година, за следните студиски програми:

–          Индустриски менаџмент    1 стипендија и

–          Електротехника, Електроенергетика и Електроника   1 стипендија

Краен рок за поднесување на документите,  заклучно со 26.03.2021 година

ПОВИК

АПЛИКАЦИЈА

Извор: УКЛО

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail