Почитувани, доколку сакате да објавите оглас за вработување, стипендија, пракса или било каков друг вид на оглас наменет за млади лицa, испратете го огласот на oglasi@studenti.mk и ние ке го објавиме.

Објавувањето на огласите е бесплатно!