Обука по скијање за студентите на УГД

obuka-za-skianje.jpg

Спортскиот центар на УГД, како и секоја година, организира обука и настава по скијање за студентите на Универзитетот.

https://studenti.mk/konkursi-2018-2019/

Обуката се организира во групи, согласно со степенот на познавање на скијачката техника. Обуката се организира во периодот од 19 до 23 февруари. Пријавувањето е до 5 февруари кај наставниците по спорт и рекреација на УГД или во салата „Јордан Мијалков“. Заинтересираните студенти можат да испратат и е-пошта на следниве е-адреси: biljana.popeska@ugd.edu.mkvanco.barbareev@ugd.edu.mk  или ljupco.nehtenin@ugd.edu.mk.

Обуката ќе се одржи на планината Рила во Бугарија, а можат да учествуваат сите заинтересирани студенти.

Извор: UGD Life

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail
Top