ОБУКА ЗА МЛАДИ МЕНАЏЕРИ 

38492181_1844025385634777_7021696849450893312_n.jpg

Биди дел од групата на 100 обучени млади менаџери со цел да научиш да бидеш вреден, организиран, креативен, продуктивен, темелен, одлучен и информиран.

Креиравме специјална наменета обука за тебе со цел да стекнеш навики за добра организација, одлучност и квалитетно управување со ситуациите кои те очекуваат во животот.

Обуката е составена од следните теми : Мотивација, Решавање на проблеми и одлучување, Вештини на преговарање, Комуникациски вештини, Подготовка на бизнис план, Управување со времето и Управување со проекти.

Обуката е дводневна и ќе се спроведува на две одделни групи:
I група од 14 до 18 години (цена 4000 мкд. по учесник со вклучени оброци)
II група од 18 до 24 години (цена 6000 мкд. по учесник со вклучени оброци)

Секој учесник добива сертификат за посетена обука и материјал за учење.

Термини : 15 и 16ти СЕПТЕМВРИ (сабота и недела) 2018г.

Локација: Хотел Park Residence***** (http://parkhotel.mk/)

БРОЈОТ НА УЧЕСНИЦИТЕ Е ОГРАНИЧЕН !!!

Пријавување на електронска пошта : apm.mkd2017@gmail.com

Уплатете на сметка: 210-0719736501-95
Банка депонент: НЛБ Банка АД Скопје
Примач: АСОЦИЈАЦИЈА НА ПРОЕКТ МЕНАЏЕРИ НА МАКЕДОНИЈА

Повеќе информации на тел: 070 472 562

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail