ОБУКИ за ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ на ФЕИТ!

FEIT-logo.png

Collaboration between POWERVIEW and FEEIT

Искористете ваучер за обука!!! Факултетот за електротехника и информациски технологии преку Центарот за доживотно учење организира обуки за дигитални вештини наменети за стекнување на основни знаења, за доусовршување и стекнување специјализирани познавања од областите кои ги негува Факултетот! Обуките се достапни за сите и без ваучер!

Детални информации за обуките на ФЕИТ на: https://feit.ukim.edu.mk/centar-za-dozhivotno-uchenje/kursevi-obuki/ и на е-маил адресата: [email protected].

Детали за постапките за пријавување за ваучер и регистрација на корисник на порталот uslugi.gov.mk во упатството издадено од МИОА:

https://mioa.gov.mk/sites/default/files/pbl_files/documents/upatstvo_za_mladi_lica_v2.2.pdf

Пријавување за ваучер на веб страницата uslugi.gov.mk:
https://uslugi.gov.mk/service-details.nspx?serviceId=5188

Извор: ФЕИТ

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail