„ОДИМЕ НА МОРЕ – ОДИМЕ НА КАМП “ – Грција 2017

kouzon.jpg

КОУЗОН ЛЕТЕН СПОРТСКО-ЕДУКАТИВЕН КАМП
ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА СОРАБОТКА
„ ОДИМЕ НА МОРЕ – ОДИМЕ НА КАМП “ – Грција 2017

До сите – Училишта за странски јазици,спортски клубови, наставници ,педагози , едукатори и млади ентузијасти кои сaкаат да бидат дел од интернационална активност и ПРОЕКТ КОЈ СОЗДАВА МНОГУ БЕНЕФИТИ ЗА ДЕЦАТА ОД МАКЕДОНИЈА .

Вашето учество во оваа програма може да биде како:

1. Тим лидери – на група од 10 деца со бесплатен престој во кампот
2. Соработник во промоција на кампот – во Вашата животна или работна средина
3. Коузон Камп аниматор – учесник во културно забавната програма во кампот
Нудиме МНОГУ БЕНЕФИТИ ЗА СИТЕ ВАС …… и Вашето ангажирање во промоцијата на нашата КАМП програмата и понудата на Коузон
БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ОВАА ПРАКРАСНА АКТИВНОСТ НА КОУЗОН КАМП – бидете дел од највеселите моменти на децата учесници во нашиот камп ,бидете дел од нивните спомени ……. Бидете дел од КОУЗОН КАМП 2017

Повеќе информации на info@kouzon.com.mk , www.kouzon.com.mk или 078 45 44 26

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail