ОДРЖАН КОНЦЕРТ “MUSICA VIVA” на 26.4.2017 година на ФМУ – Скопје

26329_270417110323334.jpg

 На 26.4.2017 година, во Концертната сала на ФМУ – Скопје, се одржа концерт “Musica viva” на кој  настапија студенти од вокално – инструменталните оддели на ФМУ  – Скопје, од класите на: проф. м-р Зоран Пехчевски, проф. м-р Страшо Темков, проф. м-р Билјана Јакимовска, проф. д-р Марија Ѓошевска, проф. м-р Зорица Каракутовска, доц. м-р Кристина Светиева, доц. м-р Александар Гошев.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail