Официјално отворање на Јунус центар за социјални бизниси на Економски факултет – Скопје (инаугуративен говор – професор Мохамед Јунус) & Вебинар „КРЕИРАЊЕ БИЗНИСИ БАЗИРАНИ НА ВРЕДНОСТ“

Oficijalno-otvoranje-na-Junus-centar-za-socijalni-biznisi-na-Ekonomski-fakultet-Skopje-inaugurativen-govor-profesor-Mohamed-Junus-Vebinar-KREIRANJE-BIZNISI-BAZIRANI-NA-VREDNOST.jpg

Официјално отворање на Јунус центар за социјални бизниси на Економски факултет – Скопје (инаугуративен говор – професор Мохамед Јунус) & Вебинар „КРЕИРАЊЕ БИЗНИСИ БАЗИРАНИ НА ВРЕДНОСТ“

Ве молиме регистрирајте се на ЛИНКОТ

После извршената регистрација автоматски ќе добиете 

линк за вклучување на настанот 

 Повеќе информации за Јунус центарот за социјални бизниси можете да прочитате на линкот. 

Повеќе информации за настанот во АГЕНДА за свечено отварање на Јунус центар за социјални бизниси

Извор: ЕФ

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail