ОГЛАС ЗА АДВОКАТСКИ ПРИПРАВНИЦИ

OGLAS-ZA-ADVOKATSKI-PRIPRAVNICI.jpg

ОГЛАС ЗА АДВОКАТСКИ ПРИПРАВНИЦИ

Адвокат Емил Мифтари, од Скопје, има потреба од адвокатски приправници.

Потребни квалификации:

– Завршен втор циклус на правни студии,

– Солидно познавање на работа со компјутер – MS Office и

– Солидно познавање на англиски јазик.

Профил и способности:

– Вербални комуникациски способности,

– Организираност и одговорност кон доверените работни задачи,

– Флексибилност, професионалност и лојалност,

– Способност за работа под притисок,

– Доверливост, лојалност и професионалност,

– Способност за индивидуална и тимска работа.


Придобивки за избраните кандидати:
– Работа со професионален и искусен тим,
– Професионална надградба и усовршување,
– Можност за напредување во кариерата.

Потребни документи за апликација:
– Кратка биографија (CV).

Достава на документите за апликација:
– Кратката биографија да се достави на e-mail: [email protected]

Напомена:

– Само кандидатите кои ги исполнуваат условите наведени во огласот, ќе бидат повикани на иницијален разговор во процесот на селекција.

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail