ОГЛАС ЗА ПРАКСА ВО АРЦЕЛОРМИТАЛ

OGLAS-ZA-PRAKSA-VO-ARCELORMITAL.jpg

ОГЛАС ЗА ПРАКСА ВО АРЦЕЛОРМИТАЛ

АрцелорМиттал Скопје е водечки светски производител на челик.

Поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што го прави лидер на сите главни пазари за челик.

Ние веруваме дека нашата позиција во челичната и рударската индустрија донесува уникатни обврски и можности.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје во одделот за Здравје, безбедност и екологија нуди:

– 3 месечна практикантска работа
– континуиран процес на учење
– покриени трошоци за превоз и храна
– професионална работна атмосфера

Сите студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) кои имаат одлично познавање на Англиски Јазик и компјутерски вештини, особено солидно познавање на Excel, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на [email protected] , со назнака „Апликација за пракса – Health and Safety“

Краен рок за аплицирање 7 април 2017 г.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail