Оглас за практиканти во ГЕНЕРАЛИ ИНВЕСТМЕНТС АД Скопје

generali.jpg

ГЕНЕРАЛИ ИНВЕСТМЕНТС АД Скопје објавува

ОГЛАС ЗА ПЛАТЕНА ПРАКСА
(во период од три месеци)

Потребни квалификации:

  • Дипломиран економист, Апсолвент на економски факултет;
  • Возраст до 34 години;
  • Познавање на англиски јазик.

Што бара компанијата?

  • Желба за учење, ентузијазам и иницијатива;
  • Познавање на работа со компјутери.

Што нуди компанијата:

  • Работа во динамична средина со тим на професионалци;
  • Споделување на нашето искуство и знаење;
  • Работа во една смена, 40 часа неделно (полно работно време).

Доколку сте заинтересирани испрате CV и краток опис на вашата личност на: [email protected]

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
​Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail