ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА .NET DEVELOPER

OGLAS-ZA-VRABOTUVANJE-NA-.NET-DEVELOPER.jpg

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА .NET DEVELOPER

BEELIVIO е француско-македонска софтверска компанија која во Македонија постои од 2018 година, веќе докажана во областа развој на корпоративни софтверски решенија со голем број клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот. Поради започнување на нов проект има потреба од зголемување на својот програмерски тим и објавува конкурс за вработување на искусни .NET програмери кои ќе имаат можност да работат на интересни проекти базирани на современи технологии во одлични услови.

Програмерите кои ќе станат дел од нашиот тим ќе учествуваат во:

 • Анализа на барањата и дизајн на решението според потребите на клиентот;
 • Развој на софтвер и креирање на техничка документација;
 • Тимски состаноци и директна комуникација со клиенти.

Потребни квалификации за позицијата .NET Developer:

 • 3+ години искуство на реални проекти во ASP.NET MVC и C#;
 • Напредно познавање и искуство со MS SQL (T-SQL), Entity Framework или друг ORM како и LINQ;
 • Front-end искуство и напредно познавање на HTML, CSS, JavaScript и jQuery;
 • Искуство со ASP.NET Web API или слична технологија;
 • Искуство со TFS или Git;
 • Познавање на англиски јазик.

Предност би имале кандидатите со искуство во:

 • Telerik UI controls suite;
 • Google APIs;
 • Reporting tools;
 • .NET Core (MVC, Web API);
 • Cross platform development (Xamarin, Cordova).

Вашето кратко резиме (CV), испратете го на email адреса: [email protected]

Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail