Огласи за вработување во банка

banka.jpg

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на квалитетни и високо мотивирани лица заинтересирани за работа за следниве работни места:

Соработник за клиентска услуга во експозитури во Скопје – 5 лица

Работниот однос е на определено време од 6 (шест) месеци со можност за продолжување на истиот на неопределено време.

Дневно работно време: од 08:00 до 16:00 часот

Неделно работно време: понеделник – петок

Кандидатите треба да располагаат со следниве квалификации и познавања:

–     Најмалку високо образование од областа на економските науки;

–     Солидно познавање на англиски јазик;

–     Одлично познавање на MS Office пакетот и работа со компјутери.

Избраниот кандидат треба да поседува:

–     Самоиницијативност и тимска работа во динамично окружување;

–     Одлични комуникациски способности;

–     Позитивен приод кон работата;

–     Висок степен на прецизност.

2.     Соработник за работа во благајна во експозитури во Скопје – 3 лица

Работниот однос е на определено време од 6 (шест) месеци со можност за продолжување на истиот на неопределено време.

Дневно работно време: од 08:00 до 16:00 часот

Неделно работно време: понеделник – петок

Кандидатите треба да располагаат со следниве квалификации и познавања:

–     Високо образование од областа на економските науки или завршено средно економско училиште со најмалку тригодишно искуство со работа во благајна;

–     Солидно познавање на англиски јазик;

–     Одлично познавање на MS Office пакетот и работа со компјутери.

Избраниот кандидат треба да поседува:

–     Одлични комуникациски способности;

–     Позитивен приод кон работата;

–     Висок степен на прецизност во работењето

За овие работни места предвидена е основна почетна нето плата од 15.000 денари како и можност за високи дополнителни бонуси и награди во согласност со вложениот ангажман и остварените резултати. Банката нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување како и напредок и развој во кариерата.

Доколку сакате да станете дел од нашиот успешен тим, пополнете ја апликацијата на нашата интернет страницаwww.ccbank.mk во делот вработување и пракса или испратете CV и пропратно писмо на hr@ccbank.mk.

Огласот ќе биде активен заклучно со 15.02.2017 година.

Ненавремените и некомплетни апликации нема да бидат предмет на разгледување.  Само кандидатите со уредни и навремени апликации, а кои одговараат на условите наведени во огласот, ќе бидат поканети на тестирање, односно интервју кое претставува дел од процесот на селекција на кандидати за вработување во Банката.

Рокот за избор на кандидати е од 45 до 120 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Централна кооперативна банка АД Скопје

Ул. 1732 бр. 2

1000 Скопје Р. Македонија

Email: hr@ccbank.mk

Тел. (02) 3 249 308

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail