Оној што не знае, а не знае дека не знае,,,

konfucie.jpg
  • Оној што не знае, а не знае дека не знае – избегнувајте го;
  • Оној што не знае, а знае дека не знае – опасен е;
  • Оној што знае, а не знае дека знае – разбудете го;
  • Оној што знае, а знае дека знае – следете го!

– Конфучие  –

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail