Оператор за online продажба

sport-vision.png

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа.

Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на

ОПЕРАТОР ЗА ONLINE ПРОДАЖБА

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Образование: ССС или Високо Образование
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Напредно познавање на MS Office и интерни ИТ апликации
 • Познавање на техники за продажба
 • Претходно работно искуство на позиција call oerator е значајна педност

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Опертор во call центар – одговарање на дојдовни телефонски повици и грижа за потребите на купувачите на Sport Vision;
 • Администрирање и водење продажба преку Sport Vision online продавницата;
 • Комуницирање со купувачите на online продавницата;
 • Организирање на испорака на производи купени преку online продавницата;
 • Применување на книгата на стандарди и контрола на примената,
 • Во комуникација со купците, доставувачите и работните партнери да го негува долгорочниот однос, планирајќи долгорочна работа;
 • Други работни задачи опфатени со опис на работно место.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • организациски способности
 • стратешко размислување
 • аналитички способности
 • способности за решавање проблеми
 • доверливост
 • флексибилност
 • проактивност
 • способност за работа под притисок и во кратки рокови.

Кандидатите кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил, ги покануваме да аплицираат. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на маил до 15- ти февруари 2017 година: hr@sportvision.mk со назнака “Оператор за online prodazba”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail