Ова се најчитаните студентски фрази

20150214-najdobrite-studentski-izreki-m.jpg

Целта на студнетските изреки е преку интересен начин да го претстават студнетското секојдневие и да го крене расположението на студентите за време на студентските рокови.

Во продолежние погледнете некои интересни студентски изреки.

 1. Ако за половина час учам 10 страни, тогаш еден испит ќе го подготвам за…
 2. Она што не те убива, тоа те остава за септемврски рок
 3. Факултетот ми ја уби инспирацијата, расположението, креативноста и желбата за живот.
 4. Студентот се познава по подочниците
 5. По резултатите на испитот се познава денот
 6. Кога учам сум гладна, кога ќе се најдам ми се спие..
 7. Секојпат кога ќе земам да учам, барем трипати ќе избројам колку страници има.
 8. Учам, не викајте ме никаде, знаете дека ќе дојдам
 9. Ќе дипломирам на време колку и да трае.
 10. Никогаш повеќе нема да подготвувам испит еден ден пред тоа. Ќе учам редовно.
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail