Плата до 35.813 денари: Конкурс за нови вработувања во Министерство за одбрана

odbrana_povik.jpg

Министерство за одбрана на Република Македонија објави јавен конкурс за вработување на повеќе позиции. Се бараат кандидати со и без работно искуство, а платата се движи од 20.643 до 35.813 денари.

инистерство за одбрана на Република Македонија објави јавен конкурс за вработување на повеќе позиции. Се бараат кандидати со и без работно искуство, а платата се движи од 20.643 до 35.813 денари.

Се бараат кандидати на следните работни позиции:

Раководител на сектор за логистика
Раководител на сектор за цивилно – воена соработка со регионални центри за одбрана

Раководител на одделение за недвижности
Советник за извршување на протокол
Помлад соработник за обука и планирање на капацитетите во заедничката безбедносна и одбранбена политика на ЕУ

На следниот линк погледнете дали ги исполнувате условите и аплицирајте!

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail